PROJECT NAME


Voor het bedrijf Heks’nkaas kreeg ik de opdracht om een nieuwe conceptuele invulling te bedenken voor ‘limited edition’. Over de komende periode gaat het bedrijf nieuwe tijdelijke smaken introduceren en daarvoor zocht het creatieve inbreng (denk bijvoorbeeld aan seizoensgebonden producten).

Als oplossing voor deze vraag bedacht ik drie verschillende varianten met ieder een eigen unieke stijl/invulling. Daarnaast verving ik de plastic emmer door een van papier/karton om in te spelen op de trend dat mensen steeds milieubewuster willen gaan leven.

Invulling #1

 

 

Een seizoensgebonden invulling gefocust op het seizoen ‘herfst’. Pompoen is een smaak die de laatste jaren erg populair is geworden en sterk is opgekomen. Voornamelijk worden tijdens de herfst allerlei producten gecombineerd met deze smaak.

Invulling #2

 

Het peper ‘momentje’ visualiseert dat lekkere tijdelijke momentje dat je hebt met jezelf, of anderen, als je Heks’nkaas eet. Een andere interpretatie van limited edition.

Invulling #3

Tiramisu & kaneel is een smaakinvulling die is gebaseerd op de periode feestdagen tussen Kerst en oud en nieuw. De smaak is een invulling die goed gelinkt kan worden aan deze tijdelijke periode. Omdat deze periode langer is dan een paar dagen, voorkom je dat je met teveel overschot blijft zitten na de feestdagen. Zo krijg je een unieke invulling van limited edition.